missmoonshine.blogg.se

Livet som mamma

halloween

Publicerad 2014-10-31 14:14:58 i Allmänt,

Idag är Jocke hemma, och det är så skönt! Man ine faktiskt göra saker när man är två. På morgonen pyntade vi tårtan som jag gjorde igår. Det blev ett öga av den. Vi pyntade även några chokladkakor, och när jag får tid ska jag göra frosting till muffinsen. Vid elva gick vi ut på en promenad ner till bruket och då somnade lillan i vagnen. Nu har hon sovit nästan tre timmar. Jag har precis tagit upp henne. Jag fick vagga henne några gånger när vi var på baksidan av huset och höll på, men hon somnade fort om de gånger hon vaknade. Det är extremt sällan hon sover så långa pass. Under tiden har Jocke bytt till vinterdäck på likbilen och jag har eldat och städat på gården. Jag har tagit fram kälken ur garaget så att vi kommer åt den när vi ska ut med skotern. Men nu skulle vi egentligen behöva en pulka också som jag och Tyra kan åka i. Någon som har en över? :)
 
Jocke har åkt till Luleå nu med Jani som skulle kolla på en bil. När han kommer hem ska vi halloweenpynta lite. Dagen till ära så har även Tyra klätt ut sig i sin pandadräkt :)
 
Ikväll blir det våfflor, tårta och film!
 
 
Tyra får frukost
 
 

Om

Min profilbild

Missmoonshine

Jag är mamma till Tyra, född september 2014. Efter lång väntan och många försök har hon till slut fulländat våran lilla familj. Vi bort i ett gammalt hus några mil utanför Piteå. Vi älskar vårt långt ifrån perfekta hem. Här vill vi leva, på landet. Långt ifrån stadens stress. Här där vi odlar våra jordgubbar, njuter i vår hängmatta, badar i vår bastu och fiskar i vår båt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela