missmoonshine.blogg.se

Livet som mamma

kalas och valröst

Publicerad 2014-05-25 20:26:21 i Allmänt,

Sådärja, då har ännu en vecka passerat. Jag räknade just ut att jag nu har 15 arbetsdagar kvar innan ledigheten. Alltså drygt tre veckor. Jag längtar massor! Denna vecka blir lite kortare då vi är lediga på torsdag. Skönt! 
 
Igår var vi uppe till tre på natten, så i morse sov vi till tio. Sen fick vi besök av Stefan så då fick vi slänga oss upp ur sängen. och efter det begav vi oss på kalas för fina Dexter som blir 2 år. Sedan har vi såklart röstat. Jag har även målat lite på mina projekt. :)  Det är kul att pyssla men det tar mycket tid eftersom det är lång torktid mellan varje moment. 
 
Imorgon kommer sotaren hit. Det känns som att han är här varje månad, men förhoppningsvis är det lite längre mellan besöken. Imorgon blir det även ny vecka för mig och bebisen. Jag ska försöka komma ihåg bild och vikt. Det är kul att se förändringen från vecka till vecka. Efter jobbet har jag bokat in en resa till tippen tillsammans med Jocke. Det blir nog det sista skrotlasset, men vi har kvar massa ris som måste iväg. Jag hoppas vi hinner med någon sväng dit med det också. 
 
Nu ska vi mysa!

Om

Min profilbild

Missmoonshine

Jag är mamma till Tyra, född september 2014. Efter lång väntan och många försök har hon till slut fulländat våran lilla familj. Vi bort i ett gammalt hus några mil utanför Piteå. Vi älskar vårt långt ifrån perfekta hem. Här vill vi leva, på landet. Långt ifrån stadens stress. Här där vi odlar våra jordgubbar, njuter i vår hängmatta, badar i vår bastu och fiskar i vår båt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela