missmoonshine.blogg.se

Livet som mamma

20+0

Publicerad 2014-04-28 21:11:56 i Graviditet,

Nu är det Måndag vilket innebär ny vecka, och då menar jag för bebisen som går in i vecka 20+0. Igår passerade jag halvvägs-strecket, 140 dagar av 280 var då passerade. Heja Mini! Lite av vikten som kom under påsk har nu försvunnit. Förra veckan låg jag på 59,4 och nu väger jag 59,1. Sedan starten har jag gått upp 3,2 kg. 
 
Dagens mage ser ut såhär:
 
Idag har jag varit flitig. Efter jobbet har jag krattat gården (men jag är inte klar än), dammsugit nedervåningen och källaren, diskat, börjat tömma köket på grejer, eldat, burit in ved, rensat ogräs bland jordgubbsplantorna m.m. Nu börjar det vara läggdags och jag väntar in Jocke som är borta och gör lite eljobb. 
 
Imorgon ska vi äntligen få åka till barnmorskan igen. Då blir det lite nya prover och så för att se att allt ser bra ut. Jag ser fram emot det. Efter det tar jag långledigt till nästa Måndag! 
åh just ja, vi har kapat ett träd på gården också¨, i Söndags, och imorgon kommer kanske svärfar hit så ska vi kapa några till (om jag får som jag vill). 

Om

Min profilbild

Missmoonshine

Jag är mamma till Tyra, född september 2014. Efter lång väntan och många försök har hon till slut fulländat våran lilla familj. Vi bort i ett gammalt hus några mil utanför Piteå. Vi älskar vårt långt ifrån perfekta hem. Här vill vi leva, på landet. Långt ifrån stadens stress. Här där vi odlar våra jordgubbar, njuter i vår hängmatta, badar i vår bastu och fiskar i vår båt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela