missmoonshine.blogg.se

Livet som mamma

Ont i magen

Publicerad 2014-08-31 20:53:28 i Allmänt,

Idag har jag målat. Först i taket i köket och sedan bron ute. Nu är det bara överdelen på bron som inte är klar men det överlåter jag till någon annan.

När jag började måla taket måste jag ha sträckt mig eller så gjorde babyn en helomvändning. Jag har haft ont på höger sida av magen sen dess. Jag trodde att det skulle ge sig men smärtan höll i sig så till slut ringde jag förlossningen och frågade om råd. De tror inte att det är någon fara så länge det inte blir värre. Nu är det kväll och jag har fortfarande ont, speciellt när jag rör mig. Förhoppningsvis har det gått över till imorgon för annars lär det bli en stillasittande dag.

Joakim har fått klippa mig idag också. Men bara på sidan där jag har kort hår. Då slipper jag tänka på det den första tiden hemma med lillan.

Jocke bjöd mig på finmiddag ute på stan idag. Det var mysigt att få komma bort lite och bara rå om varandra. Imorgon firar vi dessutom tre och ett halvt år tillsammans. Tiden går fort när man har roligt :) Efter middagen åkte vi till affären och handlade massa mat så att vi kan göra storkok i veckan. Bäst att fylla på matförrådet så att vi slipper laga mat sen när vi är trötta nyblivna föräldrar.

På tal om trött så är det läggdags för oss nu.

Om

Min profilbild

Missmoonshine

Jag är mamma till Tyra, född september 2014. Efter lång väntan och många försök har hon till slut fulländat våran lilla familj. Vi bort i ett gammalt hus några mil utanför Piteå. Vi älskar vårt långt ifrån perfekta hem. Här vill vi leva, på landet. Långt ifrån stadens stress. Här där vi odlar våra jordgubbar, njuter i vår hängmatta, badar i vår bastu och fiskar i vår båt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela