missmoonshine.blogg.se

Livet som mamma

Söndag 23/3 2014 v. 16+3

Publicerad 2014-03-23 15:32:10 i Allmänt,

Tiden går, och jag är dålig på att uppdatera. Förhoppningsvis blir det bättre fart på mig nu när jag har bloggen! :)
Ultraljudet ska vi på den 9e April, så det är ca 2,5 vecka kvar. Jag längtar! Min mage har tvärväxt och jag och fler med mig tycker att jag ser stor ut. Kan det finnas två små liv där inne?
Graviditeten är nu officiell och jag tror hela världen vet vad som väntar. Det syns tydligt när jag har tighta kläder, men annars är magen lätt att dölja fortfarande. Mina vyxor har blivit för snäva kring magen så jag har inhandlat två par mammabyxor. 
 
Den 12e mars såg det ut såhär, med vanliga byxor. 
 
 
v. 15+0. Vikt 56,5 kg. 
 
 
V 16+0. Vikt 56,2 kg. 
 
Magen blir som sagt större men vikten ligger ganska lika. Men det är normalt så jag är inte orolig. Än har jag inte känt bebisen där inne. I alla fall inget med säkerhet. Ibland när jag ligger still i sängen kan jag tycka att jag känner lite fladder där inne, men det kan bara vara önsketänkande. Men snart! Mellan vecka 17-20 brukar de flesta börja känna bebisen för första gången.  I det stora hela så mår jag riktigt bra. Inget illamående, ingen speciell hunger eller sug efter något. Det enda är att jag inte riktigt kan sova på rygg eller mage längre då det börjar kännas obehagligt. Jag ska slänga in några fler kuddar i sängen så jag kan palla upp magen och mig själv lite. :)
 
Förra helgen var vi på Ikea och handlade en massa bebisgrejer. Vi köpte en spjälsäng med madrass och sängkläder, skötbädd, lite haklappar och annat småtjafs. Vi kollade även på kök, så om en vecka åker vi tillbaka dit och beställer nytt kök! JA!

Om

Min profilbild

Missmoonshine

Jag är mamma till Tyra, född september 2014. Efter lång väntan och många försök har hon till slut fulländat våran lilla familj. Vi bort i ett gammalt hus några mil utanför Piteå. Vi älskar vårt långt ifrån perfekta hem. Här vill vi leva, på landet. Långt ifrån stadens stress. Här där vi odlar våra jordgubbar, njuter i vår hängmatta, badar i vår bastu och fiskar i vår båt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela