missmoonshine.blogg.se

Livet som mamma

32+3

Publicerad 2014-07-24 11:08:07 i Allmänt,

Åh denna värme! Det börjar bli outhärdligt. Nu får det gärna komma en lite svalare dag. Lite regn skulle inte heller skada. Vi får se om vi kan ta oss till någon badplats idag. Det blir nog antingen det eller till akuten. Jocke gjorde illa sig i ryggen igår, ordentligt. Han kunde knappt röra sig på hela dagen. Har det inte blivit bättre idag så åker vi nog in och kollar, så kanske han kan få några starkare smärtstillande iaf. 
 
De senaste dagarna har vi badat mycket, umgåtts med vänner och grillat. Jag har varken tid eller ork att göra några större uppdateringar här. Men allt flyter på bra förutom att värmen börjar knäcka denna höggravida kvinna. Dock vaknade jag av världens molvärk idag. Foglossning på gång antar jag. Idag har vi inga större planer. Vi får se hur det går med ryggen. På lördag ska vi dock hämta ut vår nya fina barnvagn. Det blir kul. 
 
Igår kväll plockade jag lite blåbär här bakom huset och så gjorde jag två pajer. Mums!
Idag är jag i vecka 32+3. 52 dagar kvar!
 
 

Om

Min profilbild

Missmoonshine

Jag är mamma till Tyra, född september 2014. Efter lång väntan och många försök har hon till slut fulländat våran lilla familj. Vi bort i ett gammalt hus några mil utanför Piteå. Vi älskar vårt långt ifrån perfekta hem. Här vill vi leva, på landet. Långt ifrån stadens stress. Här där vi odlar våra jordgubbar, njuter i vår hängmatta, badar i vår bastu och fiskar i vår båt.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela